1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

516112 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1985340

Sv: Silly Season 2019-2020
kulltorp: Mora säljer bra med säsongskort ser jag. Hur säljer Timrå IK med Dahlen i laget? Ska man sälja en produkt så ska man kontakta företag och privatpersoner, fysiskt eller via telefon (Inte med en tam förfrågan via mail) Timrå IK säljer inte sig själv längre.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Nisse1: Jag vet att Berglund och Boyce sitter på eftermiddagarna och ringer säsongskortsinnehavare från i fjol som inte har förlängt inför i år.

Men i övrigt har Timrå IK en lååång väg kvar för att kunna bli "rika" och en stor klubb,
Främst medlemsantalet är lågt, det är ju in princip ett bidrag till klubben som supportrarna ger, som det inte har satsats på förrän nu.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Nisse1: men, medge att det känns spännande med Modo etta, Timrå tvåa och Löven fyra i Unibets oddslista? Det är självklart så att de precis som oss supportrar gissar, men de har till skillnad från oss betalt för att tippa bra och riskerar tappa pengar på att göra det dåligt.
+2
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Det har verkligen blivit dysterkvistarnas forum för tillfället. Allting är åt helvete trots att inte ens pucken släppts för första seriematchen. Det finns inget enklare än att klaga. Har man fel så kan man alltid jubla med och ingen kommer ihåg vad man sagt tidigare. Har man rätt så kan man frossa i hur oerhört insiktsfull och klok man varit. Kan vi inte vänta med domedagsstämningen åtminstone tills vi har spelat en 15-20 matcher? Jag hävdar inte att ni har fel, jag tycker bara att klubben och spelarna ska få en ärlig chans först innan man börjar totalsåga.
+18
Låst ämne