1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

522003 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #1985362

Sv: Silly Season 2019-2020
Blixten: Nu kan det ju i och för sig grunda sig på annat än BARA den faktiska kunskapen på isen.

Jag tänker; inställning, offervilja, hans roll i gruppen, erfarenhet, attityd och personlighet.

Man går nog inte bara på hur många puckar man sätter i krysset...
+21
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Kerstin_k: Precis.
Men det är en rätt vanlig och praktisk filosofi att göra lagets stjärna till kapten. Sen hoppas man att ledaregenskaperna växer fram ur ett tilltänkt ökat ansvarstagande.

Men att som feg-Hamrin välja Zlatan som kapten tycker jag var helt hjärndött. Där var det från början helt utsiktslöst att han skulle börja tänka på någon annan spelare än sig själv.

Så från mitt spelar- och ledarperspektiv så är det mycket bättre att ha en Berglund som kapten än en Zlatan. Övriga jämförelser mellan dessa spelare lämnar jag därhän.

Alltid rött, alltid rätt!
+4
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Kerstin_k: Kolla på hans historik bara, 3 inlägg totalt och alla är om just Berglund och i negativ bemärkelse.
+1
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Kerstin_k: Instämmer, tidigare år med Molinder och Larsson var inte heller de mest vassa spelarna vi hade. Jag tror Berglund som C är rätt, han är en kulturbärare och en av dem med mest hjärta och vilja. Tänk tillbaka och minns när han kom tillbaka efter avstängningen i slutet av förra säsongen. Tänk tillbaka och minns kvalet mot KHK förrförra säsongen. Han var och är en arbetshäst och pådrivare, precis en sådan spelartyp som C måste vara. Det är arbetsinsatsen som måste prioriteras, 100% varje match annars kan spelarna lika gärna ställa i nsäsongen. Sen hade det absolut varit ett plus i kanten om poängproduktionen var högre, men det anser jag endast är en bonus.
+13
Låst ämne