1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581116 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2032058

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Jävla fint stycke om Timrå ändå. Vi är ju helt klart underdogen i det här. Vi och Bik. Nånstans är det ju så jävla mycket finare än att värva in två tyska legoknektar, en amerikansk McLovin och nån stor bjässe som är mest känd för att ha slagit klubban i tinningen på en annan stor bjässe.

I mina våtaste drömmar så vinner pojkarna från byn mot en här av dyra importer. Wennerholm skriver om att leksand behövs för att publiksnittet ökar, löven är sååååå värda en framgång och modo lyckades få fram en kille som vann mästarnas mästare. Leifby skriver om för korta shorts, pingislungor och kväkande sportchefer i bar överkropp. Vi blir det lite fula, det som "ingen" vill ha. De som trotsar naturlagarna och skiter i miljonerna. De som går upp fast ingen trodde eller ville det för att det inte bli lika "bra TV".

Sedan, drömmens klimax, sudden i match 6, hemma alltså, mot valfritt motstånd, så avgör JD och man "får" storma isen i ladan igen som man gjorde för 20 år sedan. Casselståhl! Jag har fortfarande dina handskar, du får aldrig tillbaka dem!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Härliga tider, jag var inte på plats själv, men min far fixade en fin bit UtruZtning från matchen till mig under isstormningen!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Jag fick med mig Casselståhls halsskydd och Mattiassons klubba (som han gjorde avgörande 3-2 målet med?). Höll i en hjälm som det stog 20 på, men släppte den av någon jävla anledning. Grämer mig än idag.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Samma lada, samma år, blev dock kvar utanför isen... Inga svettiga handskar att nostalgiskt dofta i. Minns att vågen gick åt fel håll den eftermiddagen. Motsols alltså. Låt oss upprepa detta härliga år och knäppa ”storfräsarna” som motvalls underdog rejält på nosen.
Det kan gå!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Apropå underdog så kan vi ju konstatera att IKO inte gjort bort sig i högsta serien mer än vad vi gjorde... Efter 38 matcher ligger de på plats 13 med 36 poäng
dvs Poängskillnad mot Timrå i fjol +/-0. Är det kanske där någonstans nykomlingar hamnar oavsett om de heter Timrå, IKO eller Leksand? KHK överlevde 1a säsongen men åkte ur nästa. Känns som att det är lättare att gå upp än att hålla sig kvar och inte fan är vi väl nöjda med att vara ett HA-lag eller? Målet måste ju vara att gå upp samt knäcka nöten "hur fan blir vi kvar". Rögle balanserade ju fram och tillbaka många säsonger men verkar nu ha fått fäste och kan börja fundera på slutspel istället. Kan de så måste ju vi också kunna det känner jag. Men nu fredags yrar jag mest känner jag.
Kommentera