1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580359 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2060642

Sv: Silly Season 2020-2021
Sputnik: Jag tänker att vi i Johansson skulle få en etablerad seniormålvakt som verkar ha varit i stort sett förskonad från skador i hela sin karriär. Det han däremot inte fått göra är att ta det där sista stora klivet, kliv som inte sällan också kan komma ur slumpen och att man befinner sig på rätt ställe vid rätt tidpunkt. LHC har bara blivit sämre och sämre för varje år i stort sett och varit långt ifrån några semifinaler, det är möjligt att Johansson kanske fått den där chansen Söderström fick om han bytt klubb tidigare. Nu är hans förmåga att vara som bäst när det gäller helt odokumenterad istället, inte heller har han någon draftplacering eller några juniorlandskamper bakom sig.

I Söderström får man desto mer dokumenterad potential, men bara tanken på att lägga den press som kommer bli på en målvakt som stått totalt fyra matcher på två säsonger får mig att svettas redan nu.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
Knylan: jag ser gärna Söderström. Både för att han har större potential och gör att han passar bättre in i vår strategi att värva yngre, hungriga spelare.

Han har vunnit SM-guld och halkat av banan lite på slutet, vill givetvis tillbaks till toppen igen. Har även lite storlek precis som Brattström.

Att Johansson inte varit skadad på länge säger mig inget annat än att det troligtvis snart är dags för en rejäl skada.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2020-2021
Knylan: Jag tror inte det spelar så stor roll vilken av det blir, man måste ha ett försvar som hjälper målvakten. Försvarsspelet har varit dåligt i flera år, med att spela fast sig i egen period eller med livsfarliga diagonalpass ur egen zon som allt för ofta blir klockrena indianare. Om detta är backarnas fel eller tränarnas. Avsaknad/fel av spelsystem eller ett gammalt tänk när spelet inte gick lika fort låter jag vara osagt. Kolla bara på när vi hade Svedberg, jäkligt bra måltid med en svaghet på plocken, där måste försvaret täcka upp, det funkade ju bra i Djurgården för honom.
Låst ämne