1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

525286 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2063308

Sv: Silly Season 2020-2021
Don Quijote: Det finns ngr få modoiter som jag tycker om att diskutera med. Tyvärr får de enögda ta alldeles för stort utrymme i deras forum. Och när de också är moderatorer blir det svårt.
Man kan tro att det är skoj/ironi när man skriver att de tycker att dom är hockeyns svar på allt. Men de har verkligen ett storhetsvansinne. Det är samma unkna ruttna sida som sakta drog dem ner i avgrunden efter SM guldet.
Så fort de får minsta framgång så tittar storhetsvansinnet fram likt en nyfödd Uruk Hai i Sarumans mörka djup..
Hopplöst fall tyvärr, jag har dedikerat många år på att få dem att se sig själva på ett annat sätt.
Men det slutade med en blockering såklart..
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
kulltorp: Om man får ha en annan åsikt, betänk att jag som nordkorean skriver i Sydkoreas bok nu. Våra moderatorer är väldigt toleranta tycker jag. Om jag gått över nån gräns(vilket jag har gjort nån gång) har dom gett gult kort först, sen kan man välja att skärpa sej eller ta det röda. Hoppas moderatorer hos er har samma inställning. Men, som jag skrivit några gånger nu, för mej är det totalt ointressant vilken klubb-symbol en åsikt framförs från, det intressanta är vad som skrivs. Därför har jag inga problem med de flesta Timråiter, inte heller med de flesta MoDoiter. Sedan finns det (enligt min uppfattning) några rötägg/besserwissrar här o där, men om vi visar lite respekt så är det jävligt trevligt att diskutera vår gemensamma nämnare, hockey( o lite musik då, men Sydkorea gillar inte musiklänkar, haha) Ha det bra alla hockey-nördar, oavsett klubbtillhörighet
+7
Kommentera