1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

527716 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2063289

Sv: Silly Season 2020-2021
kulltorp: Trivselregler i Modoboken... är verkligen "trivsel".
En redigt härlig diktatur som inte tillåter mycket, när jag läser dom reglerna. (Jag förstår tanken men den blir väldigt godtycklig pga personlighet hos moderatorn.)

Den tillåter framförallt inte mycket från utomstående som inte är modoiter... tex:
"Inlägg som verkar ha till enda syfte att provocera eller håna raderas och kan innebära omedelbar avstängning.(Tänk på att svar till raderade inlägg kan komma att tas bort, även om de inte bryter mot reglerna.)"

Modoiter blir inte avstängda när dom har hånande provocerande inlägg om tex Timrå el Löven... men svarar dessa lags supportrar emot då verkar lien gå därinne.
Så har jag uppfattat det iaf.
+7
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
Don Quijote: om det nu finns ett överhängande behov av att diskutera med modoiter så går det väl utmärkt att diskutera med dom som kommer till vår bok, förstår inte uppståndelsen kring artroskopi blir portade från deras bok?
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Don Quijote: Det finns ngr få modoiter som jag tycker om att diskutera med. Tyvärr får de enögda ta alldeles för stort utrymme i deras forum. Och när de också är moderatorer blir det svårt.
Man kan tro att det är skoj/ironi när man skriver att de tycker att dom är hockeyns svar på allt. Men de har verkligen ett storhetsvansinne. Det är samma unkna ruttna sida som sakta drog dem ner i avgrunden efter SM guldet.
Så fort de får minsta framgång så tittar storhetsvansinnet fram likt en nyfödd Uruk Hai i Sarumans mörka djup..
Hopplöst fall tyvärr, jag har dedikerat många år på att få dem att se sig själva på ett annat sätt.
Men det slutade med en blockering såklart..
+3
Kommentera