1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580476 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2067172

Sv: Silly Season 2020-2021
TIK-Lund: Det var sannerligen pessimistiskt!

Håller med om att det blir lite av en cookie-on-cookie med Blomman/Liljewall i samma. Det hade varit mer logiskt med Blomstrand som komplement, men gillar ändå tanken av att låta dessa spela ihop, framförallt i tighta slutspelsmatcher.

Och på backsidan så är det väl lite av en skymf att jämföra kvalitén mellan södraberget och Perra? Förvisso är den sistnämnda påväg ner, men tycker ändå att han håller hög allsvensk klass, framförallt i defensiven. Para ihop honom med en FIllerfilur(plz fix nubben) så känns det som ett jäkligt komplett backpar.

TIK-LUND, vad tror du om följande:

Jonte-Lundin-Lööken
(Lodin)-Blomman-Liljewall
WalliW -Madsen-Hartmann
Boyce-Gretzky-(Kaijser/Lindholm)
(Kaijser/Lindhom)

Perra-(Fillefilur)
(NY) - Hårde Hardy
A. Carlsson - Ragge
Lerebäck/J.Carlsson

Ovanstånde förutsätter att vi behåller Ångloket Kaijser, Lindholm och WalliW, samt att det som figurerat i media stämmer angående Lodin. Saaaamt även en ny back.

Jag har faktiskt ganska höga förhoppningar på Lodin, utan att ha sett honom särskilt mycket. Känn som en Nubben-värvning som kan blomma ut ordentligt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
Håkkybåkky: på 12 forwards med Lodin och Blomqvist inräknade finns 2 platser kvar. Walli W och Lindholm är två tänkbara. Knappast båda. Keijser och Jansson definitivt inte. Hade inte Boyce haft kontrakt knappast han heller. Tror på Walli W/ Lindholm + ett betydligt starkare kort.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2020-2021
Håkkybåkky:

Dahlen-Lundin-Lööke
Liljewall-Blomman-Hartmann
Lodin-Hugo-Walli
Boyce-Madsen-Lindholm

Fille-Pelle
Harde-Transatlanten
Ragnar-Albin

Kaijser
JC
Lerebäck
Låst ämne

Sv: Silly Season 2020-2021
Håkkybåkky:
Jag vetefan om det verkligen är så himla stor skillnad egentligen mellan P.Sven och Berget faktiskt. Jag vill inte ha nån av dem men hade jag varit tvungen att välja hade jag tagit den som är billigast. Här ska tilläggas att jag är en av förmodligen jävligt få som tycker att Söderberg är en underskattad spelare.

Håller i stora drag med på forwardssidan om du byter plats på Hartmannen och Lodin. Skulle nu Lodin vara nån form av godsend så är det nog Liljewall som får stryka på foten gissningsvis.
Men helst hade jag sett en ny spelare på VF i 2a.

Backsidan är förjäkla svårformerad hittills, tycker inget känns självklart
Låst ämne