1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580910 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2098028

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: ja, spelmässigt ligger han kanske inte i toppen i vårt lag, där är vi eniga. Samtidigt tycker jag han jobbar hårt hela tiden, är jobbig att möta, är som sagt lite grinig vilket visat sig lönsamt.

Visst kan man tänka sig att han får gå ner som 13:e eller bänken till fördel för typ Reinhardt eller Lindholm om så skulle vara fallet, men det beror nog på vad man känner saknas i truppen.

Vi har många som sliter, åker skridskor hela tiden och är en jobbiga att spela mot. Samtidigt tycker jag Walli varit den grisigaste vi har i laget vilket också är en värdefull egenskap.

Oavsett så ställer vi ett bra lag på isen varje match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jensen_12: Vi har nu spelat 13 matcher dvs en fjärdedel av serien så det kan vara intressant att titta på lite statistik från Hockeyallsvenskan: Jacob Johansson leder målvaktsligan !, på forwarsssidan har vi tre spelare på platserna 3,6 och 7 i poängligan (Jonte,Lööke,Lundin) där Hartmann nu på 14 plats är stekhet och på väg uppåt.Mycket glädjande att se Hardegård och Westerlund på plats 3 och 4 bland backarna i poängligan! Både offensiven och defensiven ser bra ut då vi har gjort flest mål framåt och släppt in minst mål bakåt av alla lag. Med spelare som Lodin, Liljewall,Jacke,Madsen, Walli och Boyce har vi potentiella matchvinnare och en riktigt bra bredd på forwardssidan. De defensiva backarna har också gjort ett bra jobb med Svensson i spetsen.Om laget fortsätter att utvecklas så har vi en bra chans på SHL biljetten!
Kommentera