1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2101836

Sv: Apropå nånting...
hanzon: Klart att alla väljer hälsan. Oavsett om det var du, Foppa, Widebro eller Sture som ville fortsätta i våras så blir det ju ändå lustigt i sammanhanget när det nu är annat ljud i skällan
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Jag är absolut emot att stänga ner samhället totalt. Tycker det är vi folket som måste börja kunna göra rätt och följa dom råd som ges.

Ska vi övergå enbart till sporten så hur man en vrider och vänder på allt kommer det ej bli rättvisa för någon tyvärr. Men som läget är nu så blöder klubbarna rejäla pengar och jag ser ju hellre att min klubb finns kvar i framtiden en att dom går i konkurs. Är lösningen att rädda klubbarna från konkurs stänga ner serien så tror jag de flesta innerst inne kommer tycka det alternativet är bäst. Sedan kan man ju försöka hitta lösningar som pausa ligan 1 månad och kolla av hur det hela utvecklar sig men fortfarande tickar det pengar för klubbarna. Eller så spelar man klart säsongen och hoppas på att man överlever. Alla vill ju såklart det ska avgöras på sportsliga gunder det är ju det sport handlar om men vad är vi beredda att offra?

Många här inne verkar tro man är någon idiot som hatar Timrå och därav vill stänga ner skitsnack blir så trött på vissa av er samma gäller i våran bok speciellt i våras. Här handlar det inte om någon sport för mig längre hälsan familjen mina vänner går före hockey laget jag följer och kräver det att laget ska missa chansen att kvala uppåt så får det väl vara så, för mig kommer alltid det andra som pris 1.

Och tror det är många som skriver här i både Timrås och Modos forum som bör koppla bort hockeyn och se det på ett annat sett. Ingen vet vad den bästa lösningen är utan det vi kan göra är att följa råden som vi får av regeringen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Om alla tar sitt ansvar, ge tusan i att gå på hockey om du är i riskgrupp tex, så ser jag inget problem. Jag ser liten risk med att en hockeyspelare blir sjuk. De testas kontinuerligt och när de väl haft Corona så är de immuna resten av säsongen.
Blir de testade positivt så isoleras dem.

Jag, i min okunniga värld, ser inget som blir bättre med att stänga ner. Och jag tror inget blev bättre ifjol heller.
Jo förresten, modo fick inte chansen att gå till SHL, det var bra...
Kommentera