1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581547 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2167446

Sv: Slutspel 2021
Andersson: Väljer vi inte AIK om dom går vidare från åttondelen? Tycker dom passar oss särdeles bra, betydligt bättre än Tingsryd.

Med risk för att man får äta upp det senare men tycker AIK har känts helt avklädda mot oss, sånär som på matchen dom vinner i sudden där två dåliga lag tävlar om vem som är minst sämst (vi hade ju väldigt många borta i den matchen).
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2021
Olle: Håller med helt. Ser lag som kan tråka ner oss med tight defensiv som största hotet. AIK är inte ett av dem, korta resor dessutom. Förhoppningsvis går dom vidare och Timrå väljer AIK då. 👍
Låst ämne

Sv: Slutspel 2021
Olle: AIK vore kanon på alla sätt. De tror på sin grej (precis som AIK alltid gör, oavsett sport) och det skulle kunna bli en jävligt rolig kvartsfinalserie. Åker vi ut mot dem så skulle vi åtminstone göra det mot ett lag som faktiskt mött upp oss offensivt och som fokuserat på sitt eget spel snarare än att bara stänga ner oss. Öppna ytor och mycket utvisningar, med en Weigel som kommer vara mer lättkränkt än någonsin.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2021
Olle: Almtuna?
Låst ämne

Sv: Slutspel 2021
Är det bara jag som undrar över Freddans vara eller icke vara i Timrå IK? Artikel i ST idag om hur bra kompisar Nubben och Freddan har varit och är sen 38 år. Varför kommer den artikeln just nu?

Bruttolistor och nettolistor hos Modo, där nu tydligen Freddan är en av tre kvar. Är det redan klart eller inte? Ska Ante ta över ? Ska Nubben vänta tills man vet vilken serie det blir? Och hur länge väntar Freddan?

Och obefintligt med rykten om spelare som lämnar. Annars brukar ju halva laget vara ute på marknaden. Positivt eller negativt? Men det är väl bara jag...
Låst ämne