1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2177815

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Andersson: Alla här inne kan ju inte hålla på Timrå 😉 Jag tror inte det blir grisfritt i finalen hur som helst, vi och BIK kommer nog grisa rätt bra tror jag haha
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
JoseGonzales: typiskt åxå
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Skönt att vakna idag och ha 1-0 i ryggen. Mycket gnäll på hur det såg ut dock, snack om vilka växlar ytterligare Timrå måste lägga i.

Sanningen är att det är så här det ser ut, Timrå spelade slutspel igår. Och vann. För att Timrå var bästa laget helt enkelt. Hade den bästa målvakten och de bästa målskyttarna vilket innebar fler gjorda mål än motståndaren. Som så många gånger förr den här säsongen.

Det är inte så att våra motståndare spelar som NHL-lag hela tiden men att vår gudomliga tur skänker oss segrar. Det är heller inte så att Timrå ska åka runt och leta slutspelsknappen. Den är redan funnen och påslagen. Att förvänta sig att segrarna måste vara snygga också, tillkomma genom ryskt klappklapp-spel, är bara kontraproduktivt. Det om något leder till låsningar.

Nä han sa det klockrent själv, Jonte: Nu gäller tålamod. Inget annat. Byte för byte. Håller vi den inställningen så finns det inte en chans i helvetet att Vvik tar oss i bäst av 7. Därför är såna här segrar så jävla mycket värdefullare än en 8-0 dito i ett slutspel där OT eller målskillnad är skitisamma.

Där hybris är något som till varje pris måste undvikas
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
JoseGonzales: Kommer bli en underhållande serie att bevittna. Tror ni har bra chans med tanke på manfallet i Bofors, tyvärr.
Låst ämne