1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582205 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2181728

Sv: Slutspel 2021
Knylan: skulle nästan vilja dra det så långt som att påstå att varje jävla period är som en helt fristående match. Hockeygudarna snurrar tombolan: "jaha, då blir det Västervik som blåser Timrå av banan i 1a". "Nu vänder vi 180 grader på grejerna i 2a".

Känns nästan omöjligt att komma med en analys e f t e r matchen t o m. Vi vann eller förlorade, och ingen jävel kan säga varför.

Men, underhållande är det. I a f när man ser andra spela, såsom Löven-BIK. Hur många satte den 2an på oddset efter 2a perren?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2021
Bragd-Birger: Verkligen. Som i den första semifinalen mellan BIK-Löven. Löven gör en bra match på många sätt, sen ser det ut som att de tappar kontakt med servern i tredje och allt upphör att fungera.

Nu har man ju läst spaltmeter kring matchen i onsdags och jag såväl håller med de analyser som skrivits, samtidigt som jag inte gör det. Till slut landar man på riktig neandertalarnivå, och ens egen analys blir i stort sett: vi förlorade i onsdags av den enskilt främsta anledningen att vi inte vann. Varför vann vi inte? Därför att vi förlorade. Varför vann Västervik? Därför.

Västervik misslyckas ju med det mesta egentligen, deras annars så solida försvar släppte igenom kontringar från vår sida man inte sett röken av på hela säsongen. Och vi tackar och tar emot genom att drabbas av hjärnblödning varje gång det händer. Två nervklena lag som uppenbarligen helst hade sluppit de två första perioderna och skjuter upp ALLT det viktiga fram till period tre. Period ett och två handlar bara om att skada varandra, i stort sett.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2021
Bragd-Birger: blev ju x :p
Låst ämne

Sv: Slutspel 2021
Bragd-Birger: Kolla första perioden idag, vi är helt utspelade och inte ens tvåa på puckarna. Har 0-0 tack vare Poulin. Sedan kommer vi ut i andra och totalt blåser BIK av banan, samma i tredje. Helt sjukt faktiskt.

Skotten:
3-16
18-2
14-6

Helt sjukt att det är samma match.
Låst ämne