*/ ?>
1150x200-e2WhHkUw.jpg

Inlägg #2228588

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers HC 2021-09-18
Sputnik: Ja, nu prioriterades ju försvaret (vilket jag anser vara helt rätt med tanke på förra sejouren) men likväl är det i försvaret de största bristerna varit hittils. Vi har släppt in mest mål i serien (13st) på tre matcher, när vi inför säsongen värvade för att spela ett bra försvarsspel i första hand. Det oroar mig mest än så länge, och jag hoppas det beror på att de behöver några matcher att komma in i systemet. Det är inga oerfarna backar vi har, och om detta fortsätter framöver och när vi dessutom har Didrik i uppställningen, så bör Ante börja ifrågasättas.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers HC 2021-09-18
Heisenberg: Som jag ser det så är det balansen som är skev, ända från forwards till Backar. Många omställningar kommer från att laget inte är synkade. Sen måsta man splittra på Zajac och LaLeggia, de är inte bra utan puck och de andra backparen blir för trubbiga. Otaliga ggr som backar inte lyckas spela sig ur lite press pga dåliga förstapass sen är man på erterkälken.

Bohm hade det riktigt tufft igår, likväl Erixon som drog på sig för mpnga utvisningar. Jag ser gärna att man hittar kemi bland backparen istället, för det synkar inte mycket där nu som sagt. Gärna en spelskicklig ihop med mer defensivt skicklig back.
Låst ämne