1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2231791

Sv: Apropå nånting...
Matsg: Japp, jag tror det är dags att släppa sargen och inse att det finns flera sätt att locka marginalåskådarna till hockeyn.

Tycker bara det börjar bli löjligt långtråkigt med allt snack om cirkus, plast och fan och hans moster. Tror även att man som hardcorefan snart måste inse att det inte räcker enbart med hockey och en i bästa fall charmig korv med god sötstark senap för att fylla en hall match efter match.

Jag förstår inte heller vad problemet är om barnen får en gratis ansiktsmålning, dom flesta barn under tio tycker det är skitcoolt. Inte heller vad problemet är att folk dricker ett par öl och äter en hyfsad middag i arenan, istället för att dra ner på stan och göra det innan eller efter match. Det måste väl vara bättre att pengarna kommer Timrå IK tillgodo än krögarna i stan?

Så länge kringarrangemangen inte stör hockeyn så tycker jag det är helt ok att försöka sig på nya grepp för att locka in potentiell ny publik. Hur tråkigt jag som gammal sportromantiker än tycker att det är så här så behövs det pengar för att driva en elitförening idag.

Jävligt mycket pengar, dessutom.
Kommentera