1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2238405

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
JanneH: Jag är nog lite inne på vad många nämner, ledarskapet. Känslan är att Freddan kanske nått vägs ände här. Han visade stora brister förra gången vi var i SHL och nu är vi där igen. Med konstig coachning, ihopsättning av laget, time-outer mm mm.
Jag saknar en Björn Hellqvist som sätter ner foten och kravställer.
Jag tror inte Ante är felet, utan Freddan.
Ser ibland träningarna på ST och jag är redan less på att höra hans skrikande Go go go...

Helt klart är ngt inte bra. Som Thorwald skriver också, vi gör ju fortfarande inte jobbet i matcherna. Spelarna slarvar och jag tror att det är långt ifrån bara backarnas fel.

Vi är generellt all over the place i försvarsspelet.

Tänk om vi hade kunnat få ett friår som Oskars och Leksand....

Jag antar att det första krismötet mellan Nubben och Torines är inplanerat. Torsk mot Djurgården på lördag så MÅSTE ngt ske, enligt mig.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
kulltorp: Förra gången klandrade jag inte Freddan, han visade ändå bra kvalitet i HA och lagbygget var klent. Men nu tycker jag att jag ser samma sak igen, virrig spelidé och emellanåt kollaps samt dålig känsla för matchning av spelare.

Det känns som om spelarmaterialet borde vara bättre än vad vi spelat, jag tror ledarskapet är en stor del av problemet här även jag. Det går liksom inte att spela ett passivt "vänta ut motståndarnas misstag"-försvarsspel. Det funkar om vi är det bättre laget, men den idén funkar inte alls om vi är det sämre laget. Tror vi behöver in med ny tränare med annan filosofi.
Låst ämne

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
kulltorp: Ja alltså vill inte låta gnällig. Men det går inte vara så passiv på puckhållaren. Även om många lag är skickliga går det inte ge bort initiativet helt och hållet och tro man ska lyckas trolla med lösa puckar. Det skickar signalen att "här är det fritt fram, varsågoda". Vet inte varifrån det kommer, för det ser definitivt ut som vi åker runt och har idén om att alla motståndare ska vara spelförande. Men bara för att motståndarna är spelförande går det inte vara så passiva. Samma sak med backcheckingen hem, våra backar blir lätt rundade men det värsta av allt är att F3an inte är med hem utan glider runt på alibi och tror att backarna kirrar biffen(vilket de inte gjort hittils). Nä vi måste ha forwards som tar ansvar, både i press och i checking.
Låst ämne