1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577893 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2242882

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2021-10-21
Spock: Nu har jag redan sett istiderna flera gånger tidigare så det är ingen idé för mig att gissa. Men jag tror en stor anledning att spelarna jämförs är för hur olika dom "ser ut" på isen.

Olofsson spelar väldigt lojt, inte mycket driv eller intensitet i skridskoåkningen eller med pucken. Han såg ut så även året han gjorde 21p på 43 matcher, vann guldgallret och var omtyckt på HS. Men då tänkte man ju att det var pga att han var 18 år gammal bara. Nu i SHL har han producerat 4p, men om jag minns rätt så kom dessa på dom inledande matcherna när vi slog Brynäs och Luleå. Dvs när vi inte helt hade blivit SHLs slagpåse. Jag tycker man inte ser någon utvecklingskurva alls i honom. Det har stått still i 3 år.

EWW är mer av en power forward och använder sin fysik för att ta sig fram. Han kraschar målet. Han täcker skott. Han offrar sig för laget. Så även om det inte lett till mer än 1 assist så tänker jag att det sänder bra signaler att låta såna spelare få spela mera. Sen såg man i matcherna mot löven att det finns en potential till målgörare. 9p på 15 matcher i slutspelet. Detta är hans tredje seniorsäsong och jag tycker han är på uppgång.

Det som sticker i ögonen är väl att Olofsson får nya chanser hela tiden men Walli bli stoppad som extraspelare varannan match. Det jag tänker är att Walli har potential att bli bättre än Olofsson om han fick mer speltid. Du säger att Walli inte är lösningen på våra problem och det är nog ingen som menar på det heller. Men det är något som skulle kunna göras bättre och ett tecken på Freddans dåliga matchcoachning. Många bäckar små gör en stor å.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2021-10-21
John Cena: helt rätt, och inte lätt att producera i den omgivningen samt att inte spelas regelbundet. Han har skapat klart flest målchanser av dom som spelar 3/4:e! Morten, Erik osv har spelat alla matcher och står på 0 poäng trots större roll
Låst ämne