1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2242966

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2021-10-21
ionloo: Ibland är det bra att visa sitt missnöje genom bojkott för att påskynda en förändring, tror nu är ett sånt läge.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2021-10-21
Labban: Jag kan ha förståelse för effekten man vill åt men det är nog snarare helt fel tillfälle för något dylikt när vi precis har en säsong helt utan publik bakom oss. Mejla de ansvariga med synpunkter istället men gå på matcherna i normal utsträckning :)
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2021-10-21
Labban: Egentligen skulle jag ju inte skriva mer här på ett tag, det blir för deppigt. Alla har rätt och alla har fel. Något är fel och något måste göras. Ganska mycket måste göras. Spelarna vet inte vad de ska göra på isen, det ser vem som helst. Men det funkar inte heller att göra rent hus och byta ut höften av laget med tränare och tro att det funkar. Sannolikt skulle vi ha bytt tränare inför säsongen, men det gjorde vi inte. Jag tänker på Giffarnas säsong. Fan, så man svurit ända fram till för en månad sen och nu har de plötsligt chans att gå upp, tack vare att de vågade byta ut ett system som inte fungerade och inte var anpassat till de material de har. Hade strukturen varit bättre hade vi slagit både Djurgården och Linköping. Jag vidhåller att vi fortfarande har chansen att vara före båda dessa lag och kanske även Brynäs om vi gör de ändringar som behöver göras, plus en frisk Didrik och en eller par spelare med fart. Om de nuvarande tränarna klarar av att göra den förändringen? Tveksamt. Å andra sidan ska vi inte bli ett Modo heller med en ny tränare i månaden. Jag har i vart fall inte gett upp än.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2021-10-21
Labban: Njae bojkott kommer inte leda nånstans mer än att sätta klubben mer i skiten. Tycker vi går på matcherna och gör vårt! och hoppas Nubben sitter maniskt vid faxen just nu och jobbar arslet av sig för att vända på det här..
Låst ämne