1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581015 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2242971

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2021-10-21
Labban: Egentligen skulle jag ju inte skriva mer här på ett tag, det blir för deppigt. Alla har rätt och alla har fel. Något är fel och något måste göras. Ganska mycket måste göras. Spelarna vet inte vad de ska göra på isen, det ser vem som helst. Men det funkar inte heller att göra rent hus och byta ut höften av laget med tränare och tro att det funkar. Sannolikt skulle vi ha bytt tränare inför säsongen, men det gjorde vi inte. Jag tänker på Giffarnas säsong. Fan, så man svurit ända fram till för en månad sen och nu har de plötsligt chans att gå upp, tack vare att de vågade byta ut ett system som inte fungerade och inte var anpassat till de material de har. Hade strukturen varit bättre hade vi slagit både Djurgården och Linköping. Jag vidhåller att vi fortfarande har chansen att vara före båda dessa lag och kanske även Brynäs om vi gör de ändringar som behöver göras, plus en frisk Didrik och en eller par spelare med fart. Om de nuvarande tränarna klarar av att göra den förändringen? Tveksamt. Å andra sidan ska vi inte bli ett Modo heller med en ny tränare i månaden. Jag har i vart fall inte gett upp än.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2021-10-21
Woody: Låt Laleggia leka med Hanzl och Rattie och in med en till back med lite storlek, en som är lite elak. Det är enligt mig den bästa lösningen på kort sikt.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2021-10-21
Woody: Fast betänk då att Freddan Co. är högst obenägna göra förändringar. Bara att shuffla om linorna tror jag kan höja lägstanivån rejält och sant ge oss mer spets. Sen bonus om det förstärks på några platser men om man inte för det bästa av materialet är det svårt att motivera att vi ska vara i SHL.
Låst ämne