1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2248738

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2021-10-30
mikenomad: Ja vi sitter riktigt i skiten, speciellt på ledarsidan där man bakbundit sig själva genom vissa uttalanden. Jag tycker inte man kan vara principfast som ledare och säga jag ska aldrig göra si och jag skulle aldrig göra så, man måste väl vara flexibel från dag till dag och göra det bästa för att lyfta laget, ge dem de bästa möjligheterna för att leverera och prestera.
Vad betyder dom där principerna när vi har åkt ur och står med byxorna nere?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2021-10-30
Rallarn: Vi får hoppas att sportchefen ändrar på sina principer och försöker åtgärda problemet att han av någon anledning missbedömde nivån på SHL med följd av att vi har det "bredaste" laget av alla i SHL men för lite spets.

Tränarkonstellationen verkar inte ha en aning om hur man sätter ihop ett fungerande försvarsspel eller får ut det bästa av spelare i ett nykomponerat lag. Att para ihop två offensiva backar som LaLeggia och Zajac är ett exempel på ren inkompetens.

Verkar också som att tränarna har tappat förtroendet från spelarna som naturligtvis påverkar resultaten negativt.

Det enda som kan hjälpa oss ur den här soppan är att hela laget spelar bättre men då måste både tränarna bytas ut och ändringar ske på spelarsidan. Att Didde snart är tillbaka är en bra start men det räcker inte.

Nubben är den ytterst ansvarige och nu har han chansen att visa att han är handlingskraftig och tar de rätta besluten innan de är för sent för föreningen. Torines kan säker bistå honom med råd.
Låst ämne