1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581741 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2250537

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2021-11-02
Knylan: Bra inlägg, men även du måste väl medge att ett tränarbyte är den billigaste och enklaste quickfixen?
Freddan har bevisat noll på denna nivå, och ingenting ser ut att förändra detta faktum.
All respekt för vad som finns på marknaden, men som en modoit skrev, vad gör Peter Andersson?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2021-11-02
kulltorp: Ja, eller den quick fix som varit standard genom åren. Inte minst förr om åren, då räckte det att kolla tabellen för att förstå vilka tränare som skulle få kicken först. Oavsett vilken klubb det handlade om, förväntningar inför säsongen, och så vidare. Men då var detta med ”trend” mer känslobaserat också, nu kan vi mäta trend på ett helt annat sätt. Kommer vi stå som SM-guldvinnare i vår? Nej, men åtminstone jag kan inte se några tendenser i siffrorna att tränarna har tappat laget. Det syns inte heller på isen, vi blir oerhört hårt straffade ”bara”. Det är ingen undanflykt, inte heller något som fullt motiverar allt det kaos ett tränarbyte medför. Både internt som ekonomiskt.

Tror inte laget på nuvarande tränare så räknar jag blint med att det är vuxna människor vi pratar om och att spelarrådet isåfall förmedlar det till Nubben. Det är väl ungefär där jag ligger i det hela.

Allt faller även ner på vad alternativet är? Nubben har rimligen en tanke längre fram om vem/vilka han ser som ledare i den här föreningen. Dyker ett sånt namn upp på marknaden redan nu nu kan säkert något hända, men jag tror detta med drastiska och omfattande åtgärder bara är att glömma.

Eller så resonerar jag bara så för att slippa få Modoiter efter mig i framtiden som menar att man hycklar när vi återigen pissat på deras brist på konsekvenstänkande och korta horisonter. Jag tror att vi tänker att detta är något ”annat” än det andra klubbar gått igenom, men i retrospekt kommer det vara detsamma. Eller så har vi på riktigt upplevt vår sista vinstmatch någonsin? Inget går att vara helt säker på.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2021-11-02
kulltorp: Återigen, åker nog hellre ut SHL än har Peter Andersson som tränare i Timrå.
Maken till håkkymarodör har inte funnits i Sverige sen Lasse Falks dagar i Djurgården.
Låst ämne