1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2290381

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Det korta svaret blir kravbilden. Eller kanske avsaknad av en sådan. Oavsett om vi pratar Gif el Tik så är det djupt rotat att man ska vara glad över att få vara med och leka med de stora killarna, både inom föreningarna och hos allmänheten, media mfl. Tanken att de här två klubbarna skulle tänkas kunna ta nästa kliv och gå för att verkligen vinna nåt existerar inte. Jantelagen säger att vi ska vara tacksamma som det är, det känns alltid som att målet är nått när man gått upp i högsta serien
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Läste ST: artikel om detta. Noterade en rad från skribenten:
”Och glöm inte att sport "bara" är sport, hur passionerad man än är.”

Timrå IK är ett stort företag idag. Man betalar ut löner till människor, underleverantörer mm mm.
Att kalla sport för bara sport, är att bevisa att man inte har koll och inte vet vad elitidrott idag innebär. Det är ingen lek, om man nu trodde det. Det är att förminska och förlöjliga elitidrotten.
Men det kanske är en del i problemet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Har följt dig, Birger etc i decennier. Har vi någonsin varit så kategoriskt arga? Jag är den förste att kritisera det usla spelet på sistone - men är vi säkra på att slänga ut ALLA som någonsin brytt sig om Timrå är bästa vägen? Det blir lite ”dra åt helvete allihopa” som är det viktigaste. Vad kommer sedan? Linkan? Fågelholken? Monten?

Det känns bara just nu som att alla är mer intresserade av vem som ska slaktas än vad som sedan följer. Eller som Carl Bildt sa: ”Ett nej till EU är ett ja till nått annat”.

Igen: Kanske inte avgå, slakta och dra åt helvete alla - är det optimala. Eller?
Kommentera