1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2359185

Sv: Apropå nånting...
Johannes Hedberg: ja spännande namn men illavarslande o återvända till SHL trots anbud från NHL. Varför avsluta drömmen lixom? FBK vek in årorna, varför det? Var han inte för spetsig för Luleå? Dessutom skadad och få matcher senaste åren. Aja intressant blir det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Timrågogogo:

Det där stämmer ju inte. Såväl Luleå som FBK och SAIK ville ha Larsson, och minst två av klubbarna la högre bud än Brynäs.

Dessutom hade Larsson flera NHL-lag som bjöd på honom men han ville ha en större roll. Så det var väl därför han gav upp Nordamerika. Han har ju trots allt spelat där i 11 år så finns ingen skam i att vända hem efter nästan 500 matcher i NHL.

Frågan på varför man avslutar drömmen så snabbt är väl mer relevant för Jonathan Dahlén. Han måste ju slå alla rekord vad gäller att ”ge upp sin NHL-dröm” om kan vänder hem igen nu. Makalös spelare, missuppfatta mig inte. Men lite ironisk att en Timrå-supporter är skeptisk till att ge upp en NHL-dröm.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
lite kul att se klassisk kukmätartävling mellan fansen här :P

tänk såhär vi är 2 lag som slogs i botten förra säsongen som har trupper för att göra rejäla lyft iår om det händer vet vi inte men kul att kunna vara med och konkurrera i större grad på pappret i alla fall. Skål till oss alla ;)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Timrågogogo: Är väll en dröm att spela i Brynäs? Vann ju ändå SM-Guld sist
Kommentera