1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581107 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2359234

Sv: Apropå nånting...
Jaja jag jag pallar inte gå debatter i andras forum. Jag är överlycklig över Brynäs värvning av Larsson, vad ni spekulerar över svaghetstecken i att dra hem från NHL är rätt ointressant. Det är ju inte direkt då att Larsson är den första som gör det i svensk hockeyhistoria, och han har ändå gjort 10 år där borta. Mer än vad man kan säga om de flesta som vänder hem.

Men vi får väl se hur det går. Det vet varken ni eller jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Johannes Hedberg: Han är slut tror jag.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Johannes Hedberg:

Vissa här snackar om defensiva centrar har svårt att producera i SHL och växla roll till producerande när de återvänder.

Jag säger bara Nicklas Sundström, fick ju en defensiv roll på slutet i NHL, men alla vet vad han lyckades med när han kom tillbaka till MoDo.

Jag tycker Larsson är en sjukt stark värvning, helt i nivå med Lander och bägge är "håll käften"-värvningar på SHL nivå. Finns inte en klubb som skulle tacka nej till dessa spelare.

Jag tror Larsson kommer producera bra i SHL. Ingen poängliga vinnare men kommer göra sina poäng och bidra med starkt tvåvägsspel, precis som Lander.

Blir kul att följa SHL i år när många profiler i bra ålder vänt åter och väljer sina moderklubbar. Sådant är alltid kul näs spelare väljer "sin" klubb och inte de som betalar bäst.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Johannes Hedberg: Bra värvning 👍
Kommentera