1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581777 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2426426

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2022-12-15
Labban:

"Messi är för övrigt dömd fifflande skattesmitare. På samma sätt fifflade han bakom ryggen på medspelare och försökte påverka laguttagningar. Gudabenådad spelare visst, men inte den oskyldige som du vill få det till.
"

Det här visar på ett problem i ditt argumenterande.
Jag har inte nämnt Messi som oskyldig eller ens tagit honom i någon form av försvar. Faktum är att de enda gånger hans namn nämnts i mina inlägg är när jag citerat dig, finner ett enda undantag och det är när hans statistik ska redovisas.

Om du besöker VM-tråden kommer du också se att jag inte är ett Messi-fan.

Faktum är att det jag påvisat är att dina påståenden är felaktiga och att du konstant försöker byta ut vad du menade. Du börjar dina påståenden med

"
Nja han öste bara in mål i la liga medans det gick tyngre för Messi. Är väl objektiv fakta, ingen skönmålad bild.
"

Vilket var helt fel. Vilket bevisats.

"
Faktum är att Zlatan ledde den interna skytteligan före Messi innan han blev petad(gjorde såklart inhopp ändå),
"
Om en spelare spelat 810 minuter mindre handlar det inte om inhopp som skillnad. Zlatan kan lika gärna vara petad för att han vägrade delta i presspelet.


Dessutom låg de lika i skytteligan efter fem omgångar vilket direkt visar på felaktigheten i påståendet

" Messis mål kom efter det att Zlatan blev petad den säsongen. Innan det gjorde han knappt några och gick och grinade hos Guardiola."

Finns ingen anledning att fara med osanning när det är så enkelt att hitta faktan.

www.transfermarkt.com/lionel-messi/leistungsdatendetails/spieler/28003/saison/2009/verein/0/liga/0/wettbewerb/ES1/pos/0/trainer_id/0#subnavi
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2022-12-15
Pinaceae: Nu cherry-pickar du bara statistik som passar ditt eget påstående. Efter 15 omgångar hade Zlatan gjort 10 mål och Messi 6 mål. Det finns svart på vitt på samma sida som du länkade till.

När till och med ledare i klubben säger att det fanns en dispyt i början av säsongen mellan Zlatan och Messi så ska man nog inte säga att det enbart kommer ifrån Zlatan. Zlatans spel verkar inte ha passat Messi som blev frustrerad. Det säger till och med ledare som Marc Ingla i efterhand. Även fast de vann så var inte Messi nöjd verkar det som.

www.espn.co.uk/football/barcelona/story/3059742/lionel-messi-and-zlatan-ibrahimovic-had-friction-at-barcelona-marc-ingla

Ska du släppa den här diskussionen nu?
Låst ämne