1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581777 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2426445

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2022-12-15
Labban: Det är du som skrivit

"
Nja han öste bara in mål i la liga medans det gick tyngre för Messi. Är väl objektiv fakta, ingen skönmålad bild.
"

Men du menade alltså inte det du skrev.

Samma sak med

" Messis mål kom efter det att Zlatan blev petad den säsongen. Innan det gjorde han knappt några och gick och grinade hos Guardiola."

Messi gjorde som bevisats mål under hela säsongen.

Det är bra om du skriver vad du menar direkt från början, annars framstår det som att du ändrar efterhand.

Du kunde ha delat den där länken klart tidigare också, även om den är skriven ur ett Zlatanperspektiv och inte tillförde något annat än vad som redan står i hans bok. Artikeln ger ingen information från de andra parterna i händelsen.

Ska du erkänna att det är du som plockar ut fördelaktig statistik för ditt efterhand ändrade påstående? Och sedan försöker flytta fokus till Messis skattefall?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2022-12-15
Pinaceae:
Vadå Zlatanperspektiv? Menar du helt allvarligt att Marc Ingla inte kan tala för sig själv?

Min poäng var att Zlatan öste in mål innan Messi började klaga och det borde väl ha framgått vid det här laget. Någonstans kring omgång 15 när han hade gjort 10 mål vs 6 mål av Messi, så var Messi uppenbart frustrerad. Om du tycker det är felaktigt vet jag inte riktigt. Messi hade säkert sin anledning, han ville ju ha en mer framträdande roll trots att laget vann. Man kan ju inte direkt kritisera spelare för att ha starka viljor hur man ska spela, men det var ju inte heller min poäng heller.

Du hakar upp dig på en liknelse som flera kan köpa, att du inte just gör det kan väl stå för dig, men det är helt irrellevant, du om någon skiftar fokus i diskussionen till fotboll ifrån att ha handlat om hockey.

Släpp det där bara. Varför ska du grotta in dig i liknelser du inte håller med om? Om du hade sagt att du inte håller med om att det förekommer kränkta egon, förfördelade spelare och mygel inom idrottens värld hade jag gärnat kunnat ta den diskussionen med dig, men nu gör du det väldigt svårt för dig själv.
Låst ämne

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2022-12-15
Nu kommer jag in som sjua på boll här, men tycker att diskussionerna som förs här blir jäkligt obalanserade. Ena dagen är det SM-guld, nästa dag är det hejhej Hockeyallsvenskan. Behöver det vara så mycket svårare än att vi har haft en drös matcher med medstuds och bra poängskörd, och nu upplever en ett antal matcher med det motsatta?
Vi ligger trotsallt femma när halva serien har spelats.

Och absolut, jag är inte blind för att vi är i en negativ trend, där backarna verkar se trötta ut. Men alla lag upplever sämre perioder. Förhoppningsvis är Herr Rondell klar och vi kan få in en bra back som får fart på vårt PP, och resten av manskapet kan återhämta sig. Sen är vi redo för en ny bra poängstreak.
Låst ämne