1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2427724

Sv: Apropå nånting...
Tror att alla får lugna sig liiiiite nu va. Vi släpper en spelare som är en bra ledare, absolut, men rätt överflödig i dagens lag. Det är MYCKET bättre att fylla på med juniorer om skador skulle ske, dels för framtiden men också för att få in lite fart. Vi har fler som är bra i BP än Blomman, men all heder åt honom.

Varför skulle Kapanen värva in en ny forward? Vi har redan för många och är en anledning till att Blomman lämnar. Det är backsidan som behöver styrka, inte forwardssidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
jhnd91: Perfekt agerat av Timrå enligt mig. Blomman har varit enormt bidragande i Timrå sedan han kom, men nu har vi ett överflöd av ledare och han kmr knappast att få mer speltid framöver.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
jhnd91: Har vi för många forwards? 13 st får jag det till. Det väntar en oerhört tuff 2a halva av säsongen som kommer kräva en full jävla trupp. Två skador och det ser tunt ut. Och ska vi dessutom spela ett slutspel så behöver truppen vara välfylld.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
jhnd91: Landar i lite samma här, Blomman är 36, ingen raket på skridskorna, ledare har vi gott om i omklädningsrummet nu och även rutinerade spelare. Visst Blomman verkar vara en riktigt skön gubbe att ha med men ibland får sånt här hända.

Har känt att han kanske inte hängt med tempomässigt i år. Sen öppnar även det här för att Lundin och Andersson får köra center resterande del av säsongen vilket är något jag ser som positivt för oss.

Lönemässigt lär det inte vara så jäkla mycket som sparas in men Rindell lär vi nog ha gått +/- 0 på med det här?
Kommentera