1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2463495

Sv: Apropå nånting...
UbbeNils: ja men det finns väl inte en jävel här inne som skulle kunna gå in i ett bås ändå? Tanken med forumet är väl att diskutera? Sen verkar det vara så att vissa spelare kan man såga hur mycket som helst (Alvarez, Hartmann och Halloran) men vissa spelare är förbjudna att kritisera. Visst skrivs det saker i affekt under match men det är ju inte vad det här handlar om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: för att vara "förbjuden att kritisera vissa spelare" måste jag säga att du lyckas hyfsat ändå.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Fast alla är väl rörande överens om att EP's produktion på senare tid inte är optimal, vill hävda att de flesta varit överens sen start att Dalle/Lander/EP är en kedja som inte är optimal på något sätt.

Det man behöver göra i ett sånt här läge är att kolla på, vad är det som inte stämmer och varför? Precis som jag skrev i ett tidigare inlägg, varken EP eller Dalle är speciellt sugen på att göra skitgörat som skapar ytor åt varandra, Lander är ensam om att göra det i den kedjan.

Målproduktionen skulle öka för både Dalle och EP om man rörde om lite och skapade kedjor som bygger kring dem, det skulle nog alla vinna på i det här läget.
Man behöver också ha med sig i tanken att när det blåster som snålast kring en spelare så behöver stöttning ifrån tränare och lagkamrater vara som alla bäst, vem fan blir hjälpt av att man sparkar under fötterna när man redan vet att det går tungt?
Kommentera