Timrå IK

582109 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2480882

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2023-02-25
empa11: Tycker faktiskt matchen var jämnare än vad vårt skottövertag visade men inte lika ojämn som siffrorna landade in på. Vårt skottövertag gav varken nån dominans i offensiv zon, utdelning i form av mål eller utdelning i form av PP.
Låst ämne

Olle:

Håller med. Sjukt att skotten landade vid 44-22 totalt. Dubbelt så överlägsna var vi knappast. Malmö vann inte helt oförtjänt. Tacka fan för att vi sköt som satan i 3:e när allting var kört, men det var så dags då. Grejen var den att vi uppträdde så fruktansvärt oprofessionellt i början av tredje perioden. Bara släppte in precis allt. Inte bara JJ:s fel sett till omständigheterna, men han kan givetvis inte få godkänt. Rättvis seger för Malmö till slut, okej, men som den gick till blir ändå en börda för oss timråiter att bära med oss likt ett kors längs en golgatavandring till ett eventuellt uteblivet play in.
Låst ämne

Olle: Okej, då ser vi väl det olika.
Både Dahléns kedja samt Hartmanns hade otroligt fina långa sekvenser matchen genom.
Vi testade olika skottvinklar och anfallsvarianter.

Jag vet inte exakt vad Malmö hade men det enda jag upplevde var att de vann lite väl mycket puckar bakom förlängd mållinje, och var vid utvalda situationer stark bakom kasse. Skulle gärna vilja hitta fler anledningar till denna torsk, men det finns typ inga? Återigen, vi måste kunna få dessa skott mot oss sett över 60 minuter.

Vad menar du blev avgörande till att Malmö vann?
Är relativt övertygad att de flesta av oss här inne hade klassat en seger till oss med ombytta roller som ett rån. Och inte alls varit nöjda med spelet. De skapade ju knappt något? Ge mig gärna tidpunkter på sekvenser du tycker Malmö gör spelet jämnt genom deras anfallsspel. Tänkte ändå titta om hela matchen imorgon.