582065 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2480885

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2023-02-25
Olle: Okej, då ser vi väl det olika.
Både Dahléns kedja samt Hartmanns hade otroligt fina långa sekvenser matchen genom.
Vi testade olika skottvinklar och anfallsvarianter.

Jag vet inte exakt vad Malmö hade men det enda jag upplevde var att de vann lite väl mycket puckar bakom förlängd mållinje, och var vid utvalda situationer stark bakom kasse. Skulle gärna vilja hitta fler anledningar till denna torsk, men det finns typ inga? Återigen, vi måste kunna få dessa skott mot oss sett över 60 minuter.

Vad menar du blev avgörande till att Malmö vann?
Är relativt övertygad att de flesta av oss här inne hade klassat en seger till oss med ombytta roller som ett rån. Och inte alls varit nöjda med spelet. De skapade ju knappt något? Ge mig gärna tidpunkter på sekvenser du tycker Malmö gör spelet jämnt genom deras anfallsspel. Tänkte ändå titta om hela matchen imorgon.
Låst ämne

empa11: Bara att bryta ihop och komma igen.
Låst ämne

empa11: Håller med, ser inga som helst ursäkter till denna kollaps. Vi skänker bort en given vinst som det såg ut efter två perioder. Skulle varit betydligt större siffror än 2-0 med tanke på alla missade lägen. Men som sagt, tur att många här ser olika på saker. Vore så tråkigt annars :D sidnot: En JJ i form tar både första och fjärde, förmodligen något av två och tre med. Dags att vila nu och låta kollegan stå nån match :)