1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582588 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2500594

Sv: Slutspel 2023
Bee: Ja skillnaden både idag och i fredags är JJ/Enroth. Vill inte svartmåla JJ som varit fantastisk, men fler måste inse detta
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Zäta75: tycker fortfarande att den stora skillnaden är att Örebro hela tiden är farliga och vassa framåt när de kommer till lägen, timrå har en förmåga att tveka och inte komma till riktigt bra avslut.... Backarna är väl undantaget då, de gör ju en del mål vore trevligt om forwards vill bidra mer också, tycker att den skillnaden också borde vara rätt tydlig??
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Hoppas att domarna också studerar matcherna i efterskott.

Jag skulle säga att hälften av Örebros PP är förstärkta ramlanden eller rena filmningar.
Våra PP är nästan ureslutande puck out, för många på isen etc. De tar knappt några utvisningar på Örebro i spelet. Nu ska det sägas att vi fick våra chanser i pp idag, men våra momentum bryts ofta av döende svanen och ett BP från ingenstans….
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Zäta75: Skillnaden är att Örebro äger spelet och vi är oerhört slarviga i egen zon. Tycker JJ gör en bra match på det stora hela. Han gjorde ju några riktigt bra räddningar i början av matchen.

Ok deras fjärde mål så borde inte pucken gå igenom där och han slår in den själv med skridskon. Men vad har vi mer att lasta JJ för idag? Inte mycket skulle jag säga. Vi faller tillbaka och Örebro kan mer eller mindre göra det dom är så skickliga på att lasta puckar med skymning och vara och hugga på returer obehindrat.

Vi är helt enkelt inte påkopplade i 60 minuter och för dåliga när det kommer till kritan.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Zäta75: Det finns fler saker som skiljer. Vi har en tendens att bli väldigt små sekvensvis i matcherna. Det slarvas med passningar när det finns gott om tid tid att ta sig ur zon. Vi skänker momentum till Örebro helt enkelt.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Zäta75: I fredags tycker jag laget som helhet har svårt att stå upp mot örets tyngd, men idag var det jämt skägg förutom i sista posten bakåt tyvärr
Låst ämne