1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578034 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2501493

Sv: Slutspel 2023
DenRöda: Ursäkta, men jag förstår fortfarande inte fascinationen ni har för Lundin?
Eller så är jag totalt blind för han i matcherna.
Men när jag tittar på Timrås matcher så har han i 85% av matcherna varit botten 3 av forwards. I 75% av matcherna sämst.

Vi kan inte ha kvar detta lag om vi ska ta kliv uppåt. Vi måste uppgradera. Capice!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Man får tacka gudarna att det är Kapanen och inte alla glada skrivbenter på HS som är sportchef =)

Kapanen jobbar långsiktigt och då fungerar det inte att byta ut halva truppen varje år. Med det sagt är jag övertygad om att han också ser att vi behöver göra förändringar (han har ju redan gjort flera under pågående säsong), men allt kan inte ske på en gång. Vi har dessutom inte den ekonomi som Växjö, FBK och HV har att vi kan peka på allt vi vill ha och köpa.

Att vi hamnade 5:a är en stor jävla bedrift med våra förutsättningar, en liten ort i mitten av Sverige med 17000 invånare.

För er som tycker att Kapanen är för snål med att öppna på lädret tycker jag ni ska kolla in reprisen av gårdagens match och lyssna på intervjun med Torines. "Lägg grunden först innan takpannorna". Vi vill inte göra om samma misstag vi gjorde när vi åkte ur med buller och bång 2013 med alldeles för stor kostym där vi helt seglade iväg med lönekostnader för snabba resultat.

För övrigt tror jag att förlusten av Torines är 100ggr värre än att vi inte får in exakt alla spelare vi vill ha. Jag hoppas att hans ersättare är i iaf i närheten av hans kapacitet och kompetens.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
kulltorp: Uppgradering var ordet, sa Bull!
Vi måste bort med ett antal spelare och in med klass annars är vi i nedre halvan nästa säsong. En klasscenter, En Sniper o den däringa klassbacken vi suktar efter.
Hur svårt ska det vara att förstå?
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
kulltorp: Anledningen är väl främst för att det är spelare som växer under säsongens gång.

Det bästa vore ju om det var så som Zäta75 skriver. Bygga om centerlinjen helt med enbart Lander kvar.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
kulltorp: Ja, jag vet, tvåa på bollen och allt det, men kan någon förklara för mig hur oerhört kortsiktigt Kimmo Kapanen har agerat med förlängningar av högst random på gränsen till lågt presterande spelare, som gör att denna uppgradering just nu känns som att den ligger flera säsonger fram i tiden?

#avdelningenskjutasigsjälvifoten??
Låst ämne