1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581696 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2506842

Sv: Slutspel 2023
Sputnik: Säger inte att JJ varit bra, men Rögle har ett helt annat försvarspel än vad vi har. De jobbar verkligen för varje puck och utstrålar inte samma osäkerhet som vi gör i egen zon. Så Rifalk får grym hjälp av försvaret medans vårat försvar inte orkar stå emot Örebro.

Men att skylla på målvakten är såklart det enklaste. Men då glömmer man hela JJs grundserie. Det tenderar att skyllas på målvakten när motståndarna är bra och laget spelar mindre bra, för att hitta en syndabock.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Labban: Fast han har ju släppt returer och tappat stolpen som aldrig tidigare. Han känns ur balans. Tråkigt..
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Labban: Nej det är ju givetvis en detalj med såklart. Rögle har framförallt en mer gedigen backsida som är modernt byggd för SHL. Av alla långtidskontrakt så kommer nog de på backsidan stå oss dyrast tyvärr.
Även om man hintade på ST att Svensson spelar för väldigt billig peng.
Erixon däremot, den förlängningen smakar iget vidare just nu. Vi spelade ju snarare bättre när han avgick förra matchen..
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Labban: Där kan jag hålla med dig. JJ ska ha tagit en del av puckarna samt inte släppt in så många returer; Men vafan äre för tomma ord Ante säger match efter match om att man "Inte ska låta dem vinna framför egen kasse" Man gör raka motsatsen.

Jag har fan hakat upp mig nå jävulskt på att inför nästa säsong så kommer det inte bli någon skillnad för man kommer inte ha råd med BRA backar.
Låst ämne