1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580588 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2508168

Sv: Slutspel 2023
Pinaceae: vi heter bara Örebro Hockey nu. Tilläggsnamn a la NHL ät jättepasse, t.o.m Frölunda har ju strukit sitt otroligt injobbade "Indians". Men det vet du såklart.

Jag har missat det men om det innefattar Mikael Fahlander och hans brottsmisstankar så är han en stor hjälte i mina ögon, för det han gjort för Örebro Hockey. Brotten han misstänks för är givetvis förkastliga och om han bedöms skyldig ska han givetvis straffas hårt! Det har dock inget med ÖHK att göra och de miljoner han la på klubben var ärligt intjänade pengar. Alla lag är mer eller mindre beroende av sponsorer, inget konstigt eller plastigt med det i mina ögon. Skillnaden var väl att han var en privatperson som även var fanatisk ÖHK-supporter. Han har dock sponsrat både asplöven, oskarshamn och djurgården bl.a.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Örebronx:

Mikael Fahlander var under åren 2004 till 2015 ordförande, vice ordförande och sportchef i Örebro Hockey.

Det är bra mycket mer än endast en fanatisk ÖHK-supporter.

Ser dock baserat på detta att jag har fel. Han var inne och plastade redan under PirateVipers-eran.
När slutade det piratas och började ormas istället?
2002 är vad jag hittar ska vara början på den mycket kortlivade pirat-eran.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Örebronx:

Percy har givetvis bidragit starkt till plast-stämpeln av Malmö. Men är man egentligen särskilt plastiga idag? Snarare hårt arbetande hockey-krigare i motvind i ett allt som oftast uträknat lag från södern. Inget direkt stjärnlag sponsrade av någons miljoner och inte heller förstärkte man under transferfönstret när det såg som allra sämst ut. Ett föraktat inlägg detta givetvis, men jag står för det.
Låst ämne