1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581250 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2508182

Sv: Slutspel 2023
Örebronx:

Percy har givetvis bidragit starkt till plast-stämpeln av Malmö. Men är man egentligen särskilt plastiga idag? Snarare hårt arbetande hockey-krigare i motvind i ett allt som oftast uträknat lag från södern. Inget direkt stjärnlag sponsrade av någons miljoner och inte heller förstärkte man under transferfönstret när det såg som allra sämst ut. Ett föraktat inlägg detta givetvis, men jag står för det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
DJ Hemp: Malmö är givetvis plast. Men det är skillnad på plast och plats. Malmö känns mer som bakelit, medan ett lag som Växjö känns mer som Polypropen. I sin plastighet är nog Malmö något mer charmiga ändå.

Det lag jag har svårast för är dock LHC, lyckas både vara plastiga och har sveriges drygaste supportrar. Undrar vad som brann i hjärnan hos Rattie när han signade för dem. Höll på glömma Oskarshamn, men de kan dela på sistaplatsen med LHC.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
DJ Hemp: I den ishall som har störst publikkapacitet i ligan. En hall som troligen aldrig hade uppförts utan Percy, i synnerhet inte om han aldrig hade kastat pengar på A-laget under 80-talet och 90-talet.

TSG Hoffenheim och RB Leipzig är samma lika, en del av vad förening är idag är gynnad av vad den var igår.

Precis som kritiken mot att spelare som dopat sig alltid kommer ha en fördel även efter de upphört med preparaten.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
DJ Hemp: nej jag håller med och tänkte faktiskt på just Malmö och Percy när jag skrev det inlägget. Det är ju vanskligt att jämföra våra svenska föreningar med lag i utlandet, som blir uppköpta av oljeshejker t.ex. det blir lite fånigt. Men alla får ju tycka som dom vill. Hoppas du inte blir kölhalad för du tycker så. Malmö är grisiga på sitt sätt men knappast plastiga i mina ögon. AFC och ÖFK är inga förebilder vad gäller den "svenska modellen" men i övrigt finns det egentligen rätt få klubbar som är särskilt "plastiga" här. Visst det är ju rätt plastigt med klappor osv men det är väl upp till varje klubb att avgöra hur man vill göra.
Låst ämne