1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581610 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2513847

Sv: Slutspel 2023
Zäta75: Lär tyvärr stämma. ST har nog på fötterna där. Men så här tror jag det kommer se ut om jag ska tänka lite realistisk. Jag hoppas verkligen vi får in en till back utöver Bernhardt, det är fan ett måste. Hanzl bör man definitivt fundera en extra gång om, som han spelat 2a halvan av serien + slutspel så ser det riktigt mörkt ut. Blir 35 år nästa säsong dessutom.

Hållander - NY/Hanzl - Dahlén
Pettersson - Lander - Hartmann
Wedin - Johansson - Pääjärvi
Walli/NY - EA/Lundin - Meiho

Extra, Värmhed, Boyce, Junior

Rindell - Erixon
Lyytinen - Bernhardt
Strömberg - NY
Svensson - Forsmark
Edfeldt

Johansson - Juel
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
kattan: Med tanke på hur det har sett ut i slutspelet så känns det rimligt att behålla Lundin och släppa EA. Är också lite tveksam till Hanzl, med tanke på hur upp och ner han varit under säsongen. Kapanen har tidigare visat att han kan bryta dyra kontrakt, så det skulle inte komma som någon överraskning om Hanzl försvinner.

Angående nyförvärv (kategorin som inte läckt ut) så säger magkänslan att Kapanen kommer värva en finsk spelare. Jag vet, det låter långsökt, men det är som sagt en magkänsla.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
kattan: Risken är ju att man kör på såhär och testar från början. Håller det inte plockar man in en back senare. Speciellt när man såg att Forsmark gjorde det ok idag

Rindell - Erixon
Lyytinen - Bernhardt
Strömberg - Svensson
Forsmark

Som det skrivs på AB så är Juolevi ett hett spår. Hoppas Kapanen får hit honom för en sån spelare skulle kunna göra skillnad

Jobba Kapanen!
Låst ämne