1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580415 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2513870

Sv: Slutspel 2023
kattan: Med tanke på hur det har sett ut i slutspelet så känns det rimligt att behålla Lundin och släppa EA. Är också lite tveksam till Hanzl, med tanke på hur upp och ner han varit under säsongen. Kapanen har tidigare visat att han kan bryta dyra kontrakt, så det skulle inte komma som någon överraskning om Hanzl försvinner.

Angående nyförvärv (kategorin som inte läckt ut) så säger magkänslan att Kapanen kommer värva en finsk spelare. Jag vet, det låter långsökt, men det är som sagt en magkänsla.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Vargher85: Hanzl känns off på något sätt denna säsong. Inte riktigt närvarande. Kanske har känner han att han vill flytta hem till Tjeckien och ägna sig åt familjelivet?Han är ju ändå 34 år och har kanske inte så många år kvar som elithockeyspelare. Sen är han kanske inte riktigt så dålig som endel vill få det att se ut som, men förväntan på honom är ju också stor. Nu har han kontrakt över nästa säsong, kanske kan han hitta tillbaka till bättre spel efter lite semester och vila?

För övrigt är det intressant att se hur spelare presterar i grundserie vs slutspel. Tror man har endel hintar där när man ska bygga ett lag för slutspel nästa säsong. Hartmann och Pääjärvi är sådana som höjt sig enormt. Lyytinen, Stenqvist höjde sig också även om Lyytinen har varit bra hela säsongen så la han in en extra växel. Bara som några exempel. Det finns ju besvikelser också, men alla vet nog ungefär vilka spelare det handlar om.
Låst ämne