1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2513891

Sv: Slutspel 2023
Vargher85: Hanzl känns off på något sätt denna säsong. Inte riktigt närvarande. Kanske har känner han att han vill flytta hem till Tjeckien och ägna sig åt familjelivet?Han är ju ändå 34 år och har kanske inte så många år kvar som elithockeyspelare. Sen är han kanske inte riktigt så dålig som endel vill få det att se ut som, men förväntan på honom är ju också stor. Nu har han kontrakt över nästa säsong, kanske kan han hitta tillbaka till bättre spel efter lite semester och vila?

För övrigt är det intressant att se hur spelare presterar i grundserie vs slutspel. Tror man har endel hintar där när man ska bygga ett lag för slutspel nästa säsong. Hartmann och Pääjärvi är sådana som höjt sig enormt. Lyytinen, Stenqvist höjde sig också även om Lyytinen har varit bra hela säsongen så la han in en extra växel. Bara som några exempel. Det finns ju besvikelser också, men alla vet nog ungefär vilka spelare det handlar om.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Labban: Hanzl är en grym tvåvägsspelare som gör mycket jobb i positioneringsspelet och stänger passningsvägar till motståndarna, checkar fast, backcheckar etc… han tappade det offensiva efter årskiftet men så kan det ju vara ibland om man tänker på många andra spelare som haft tuffa perioder. Jag tror han kan få till det nästa säsong om han vill och med rätt omgivning.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Skulle väl också vilja ta tillfället att kasta en säck skit på vilka det nu var som sände hot till Bromé. Känns väl inte helt otroligt att det var någon iklädd en TIK-halsduk som gick över gränsen där.
Låst ämne