1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581591 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2523912

Sv: Silly Season 2023-2024
DenRöda:

Vad är det ni ser i OJ som gör att han ska ha en ordinarie plats som tredjecenter?

Han gjorde knappt något avtryck i HA och ramlade längre och längre ner i kedjorna i löven.

Visst killen är en talang, men enligt mig är han inte redo att vara ordinarie i SHL. Han borde ta en säsong i HA och bli en ledande och dominant spelare först.

Ser många Timråiter som skriver att vi måste byta ut nästan alla i laget ifall vi går upp då de ej håller i SHL, har ställts stora frågetecken kring Woods, Aagaard, Dickinsson, Halloran, Bernhardt mfl.

Dessa är ju ändå ledande spelare och stjärnor i HA så duger OJ i ett SHL lag som siktar mot slutspel borde de som nämnt ovan vara rätt ok att bygga vidare på.

Ska ni ta nästa steg och sikta direkt mot slutspel behöver ni något bättre än OJ som tredjecenter. Det är en extremt viktig roll då man ska klara det defensiva och stänga ner motståndare, man ska kunna generera viss offensiv och gärna vara vass i BP för att kunna avlasta de offensiva stjärnorna. Ser inte detta i OJ i dagsläget faktiskt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2023-2024
Rytter: Håller med. OJ är inte närheten av ordinarie plats hos oss om du frågar mig. En av de märkligare förlängningarna faktiskt, Nubbenklass på den
Låst ämne

Sv: Silly Season 2023-2024
Rytter: Sen vill jag inte alls vara dryg eller kaxig, men vi har haft exakt samma självbild när vi gått upp. Att man tror typ hela laget är moget att hänga med upp.
Av alla nykomlingar de senaste 10 åren i allafall, så är det väl typ bara HV som klarat sig utan att kvala som nykomling. Då snackar vi dessutom en av SHLs rikaste klubbar som även att de förändrade typ halva laget, fick kämpa med näbbar och klor för att slippa kvala.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2023-2024
Rytter: Tror de flesta härinne vill ha Värmhed som 3:e center faktiskt. OJ får ta en roll i en 4:e kedja i så fall.

Vad gäller Modos lagbygge så lär ni bli varse om vad som krävs i SHL. Klart ni har en bra stomme, men ni kommer få ställa in er på en tuff första säsong.

Halloran är väl redan klar för spel i Finland och jag tycker inte han är SHL mässig. Speciellt inte för en topp 6 roll.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2023-2024
Rytter: Bra nyanserat inlägg, håller med!
Låst ämne