1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582085 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2568764

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-09-21
kulltorp: jag vet inte exakt hur alla på forumet ser på chanserna i år. Jag har tippat Timrå på plats 7. Jag inbillar mig dock att många tror att vi är bättre än vi är. På papperet är jag inte särskilt imponerad av vad vi har i Timrå. Två rätt bra målvakter har vi. Sen då? En på papperet bra förstakedja men sen är det rätt tunt. Många äldre spelare som sett sina bästa dagar och en del yngre som inte levererar. Tar vi oss till kvartsfinal får det ses som ett mirakel. Jag hoppas jag har fel och vi tar oss till semifinal. Med handen på hjärtat hoppas jag dock mest att vi inte åker ur. Tror inte det kommer gå så bra i år som många förväntar sig. Hoppas verkligen att jag har fel.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-09-21
Peter Jansson: Jag påstår att du har fel. På pappret har vi en av SHL främsta forwardsuppställningar sett till våra två scoring lines och jag skulle vilja påstå det bästa målvaktsparet. Men det som saknas nu är framförallt karaktär och vilja.

Den totala bristen på hemjobb vid 3-1 från DHL där SAIK kommer 4 st mot 2 Timrå försvarare var så flagrant uselt att orden inte räcker till.

För övrigt så håller jag inte med om att SAIK spelar grishockey, de var bättre än oss igår. Punkt.
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-09-21
Peter Jansson: Jag tror att a l l a, såväl supportrar som laget själva, behöver släppa förväntningarna om att det här är ett självspelande piano. För ja, jag tror det till störst del är där skon klämmer. De skulle naturligtvis aldrig erkänna det själva men laget har gått på snacket om sin egen enorma förträfflighet. Ödmjukheten inför uppgiften de två senaste matcherna har varit lika med noll. Markkontakt nu tack, pronto inför derbyt. Annars går även det åt helvete.
Jag har tippat plats 7-10. Play in är en fullt rimlig målsättning fortfarande
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-09-21
Ni som trodde att SCA skulle vara nån kassako får nog tänka om. De har köpt arenanamnet, inte Timrå IK som förening. Tror inte vi ska förvänta oss några allmosor därifrån utanför sponsorkontraktet för namnet
Låst ämne