1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2619118

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-12-26
Olle: Jo absolut, men just effektiviteten tycker jag att det blir lite väl färgat att lägga allt på Ante. Man kan tycka atthan inte måste sitta med videoanalyser om vart man skall skjuta i målet när man får ett öppet läge i slottet.

Däremot tycker jag att vi spelat alldeles för naivt när vi haft fullt manskap och att vi tappat det totalt i vissa sekvenser när vi inte fått utdelning.
Det ligger ju mer på Ante, att vi inte fått ihop ett mer strukturerat spel överlag. Där ligger ju offensiven med givetvis. Att vi inte lyckats sätta ett spel som får offensiven att blomma ut till sin potential.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-12-26
Sputnik: tror frågan om effektiviteten har många dimensioner. Emil Pettersson, Hanzl och Dahlén ska så klart veta var målet är. Dom har ju inte helt plötsligt blivit dåliga på att sikta men ändå bränner vi friläge på friläge på friläge och alla andra löjliga missar man sett. Det bara måste vara tränardirektiv. Dahlén sköt på allt ett tag där. I alla möjliga och omöjliga vinklar. EP och Hanzl sköt inte på nånting. Det blev lika förutsägbart som att Rattie alltid tog direktskott i PP i Timrå från samma position. Eller att Karlqvist alltid söker direktskott i PP. Vår effektivitet sjönk till botten av ligan och se hur det ser ut idag. Våra stjärnor står och väggspelar inne i målgården men målen kommer från backar på blå som lägger in ströpuckar. Vi betalar våra hemvändare som att dom är stjärnspelare i ligan men dom är inte några stjärnspelare. Dom klarar inte pressen, dom kan inte spela avslappnat. Är det dom höga lönerna som tynger? Vissa spelare vet att deras lön är enda skälet till att vi inte har en konkurrenskraftig backsida och själva sviker dom i produktionen? Är det tränarsituationen? Att en polare i laget har farsan som coachar och det är svårt att ställa samma krav på alla spelare internt? Jag spekulerar friskt men något är sjukt.
Låst ämne