1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581756 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2626832

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2024-01-08
Bra spelare som spelar dåligt, match efter match talar ju sitt tydliga språk. Behövs någon ny bakom rodret som får dessa spelare att växa och bli bättre, som finns där >för< spelarnas skull.

Matchen igår är svårsmält. Det känns ledsamt och som många är inne på, uppgivet.

Man kan räkna ut med en halv kromosom och en handfull hjärnceller att det inte är god stämning i laget då det ser ut som Digerdöden på isen. Första perioden den här säsongen utan ett skott på mål och ett totalt fall sedan nyheten om Ante gick ut. Luften ur.

Positivt dock är väl att det roddades om i PP där vi nu kan hota från båda sidor, jag förväntar mig dock att en sån idé bör kläckas tidigare än när 2/3 av säsongen har passerat, av en coach med SHL-mått.

En annan positiv sak är att Didde snart är tillbaka, en bra injektion som behövs.

Jag minns en intervju med Hartmann för några år sedan, där han och Kajsa Kalméus tog en fika på Café Charm i stenstan. Där berättade han om hur bra stämning det var i Timrå, och hur "hemma" man kände sig som spelare. Jag fick en känsla av att det fanns en stolthet att representera klubben som behandlade en så väl. Den känslan upplever jag inte längre, det är helt ärligt bättre energi i intervjuer med spelare och ledare i IKO, Luleå eller HV, vilket är rätt talande.

Jag förväntar mig att det ageras i dagarna av Timrå, kanske till och med idag. Giftet måste ut ur ådrorna, och känslan av att det är kul att gå till jobbet måste åter infinna sig.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2024-01-08
jhnd91: Bra skrivet och sammanfattat där👍

Och visst såg det nästan lite uppgivet där i de två första perioderna vilket naturligtvis är ledsamt.

Och visst bör det ageras så snart som möjligt!

Om inte så är det stor risk, även om vi sprattlar till ibland, att denna syn kommer fortsätta och då kan nog de flesta räkna ut att vi rasar neråt med publik o sponsortapp som följd och som lök på laxen ett missat slutspel...
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2024-01-08
jhnd91: Ja att Didde är tillbaka i helgen eller senast nästa vecka är ju positivt. Det är tidigare än förväntat och en ny back lär inte tas in då. Bara att hoppas att han och resten håller sig skadefria resten av säsongen.

Håller förövrigt med dig om att något måste göras så att glädjen kommer tillbaka i truppen. Den är a och o.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2024-01-08
jhnd91: Delar helt och hållet din analys. Något måste hända för att skjuta in energi i laget. Om Ante har tagit det här uppbrottet så hårt så måste man tyvärr kapa bandet med honom. Både för hans egen skull och för lagets skull.

Det vore så fruktansvärt tråkigt om det här ska få fläcka ned Antes tid i Timrå, Ante är ändå Ante. Han måste kunna bli bemött med respekt även om det sket sig den här säsongen för honom. Han är ingen dålig människa, men med det sagt, han måste bort.
Låst ämne