1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2677591

Sv: Apropå nånting...
Nog vore det allt bättre att ha arenan centralt i en större tätort. Det medför många fördelar. Förstår inte riktigt argumentet att Timrå ovillkorligen måste spela i Timrå kommun. Jag frågar mig, varför? Timrå IK är ingen särskild plats för mig, det är en förening, ett lag, en kultur. Var de spelar kvittar för mig, jag vet ju var anorna kommer ifrån och det räcker gott för mig så länge det är relativt nära ursprunget.. Sen är det inte aktuellt på ett bra tag, men ja i förlängningen vore det bra med en arena centralt. Sundsvall/Timrå är ändå synonymt för många utomstående. Tror inte ett dugg på att vi skulle tappa själ och identitet om vi spelade utanför Timrå kommun. Ni som tycker det får gärna argumentera varför ni ser det på det sättet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
thorwald: Vi som åkt på Timrås matcher redan innan taket kom till. Hallen ska vara i Timrå.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
thorwald: Jag tror att vi slösar tid på en fråga som aldrig kommer att genomföras, och om den gjorde det, inte skulle göra ngt bättre på sista raden.
Snarare tvärtom.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kan vi bara lägga ner diskussionen om en Arena i Sundsvall. Då kan man börja supporta Sundsvall hockey istället så dom bygger en arena inne i stan så kan ni gå till den och må gott. Tror ni trafikkaoset hade blivit mindre med en arena centralt i stan?

Hörde att Växjö skulle börja spela sina matcher i Alvesta. Djurgården och AIK vill gärna bygga en ny arena i Nyköping. Mora funderar på att dela arena med Leksand. Modo har börjat snegla på om inte Umeå är framtiden ändå och Sundsvall funderar på en lite mindre hall i Timrå eftersom dom spelar i division 1.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
thorwald: Det finns en lika enkel som genial lösning på vilken kommun Timrå spelar i, slå ihop kommunerna, problem solved.

Off topic, har AIK någonsin spelat i sin kommun?
Kommentera