1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581633 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2683809

Sv: Silly Season 2024-25
Niikeliito: en vild gissning är väl att Hanzl var "sådär" sugen på att uppleva Jokinens hårdare träning och - förmodar jag - minskade generositet med egen sommarträning.

I övrigt tycker jag att det är trist att Hazze stämplade ut redan efter jul. Det solkar ner hjältefaktorn han hade efter det magnifika kvalet mot Djurgården. Blir intressant att se om han får någon nytändning i Malmö.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
Bragd-Birger: Jag fastnade mest för det här. Och det är ju nått jag tolkat i alla hans intervjuer med ST om att eventuellt förlänga med Timrå.
Att han vill kräma ur det sista han kan ekonomiskt i slutet av sin karriär. Man kan inte klandra honom.


"Det är väl lite av en pengafråga. De kunde inte erbjuda mig de villkor jag hade tidigare. Vi har inte pratat om det alls under säsongen, men han har haft kontakt med agenten och de har hela tiden varit samma förklaring. Det är troligtvis min främsta anledning, säger Hanzl."


Men det visar också lite att det inte är nått klubbhjärta att tala om. Därmed också helt rätt av Kapanen att inte förlänga. Vi har inte råd att betala den lönen Hanzl har för en spelare som stämplar in när han känner för det.

Vi har tyvärr redan nån hemvändare för mycket som måste steppa upp till nästa säsong.
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
Gillar att KK pratar mycket i termerna av "rollspelare" när han pratar om värvningarna av Walli och Lundmark. För som sådana k a n de vara guldkorn. Öht är känslan att KK har inbyggt i sig att man bygger ett lag där olika pusselbitar har olika uppgifter. Till skillnad mot för hur en Nubben med stålars bygger. Där det känns som att namnrunkande ersatt jobbet med att bygga ett lag där alla ingredienser finns. Allt ifrån saltet till grädden
Kommentera