1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2688456

Sv: Silly Season 2024-25
Smetovish: Jag har sagt det förut, och lär fortsätta säga det igen. Kravbilden. Om du har en tränare som av olika skäl inte vågar ställa höga krav på de spelare i ditt lag som du förväntar dig vara bäst - den eller de som ska utgöra skillnaden i spetskvalité, till exempel - då har du redan där misslyckats med ditt uppdrag. Nu säger jag inte att A.K inte ställde krav. Men vad jag älskar med rekryteringen av Olli Jokinen är att han är övertydlig med just sin kravställan. Du kommer aldrig komma undan med att gå 85% på träning. Fuskar du, då spelar du inte, simple as that.

Jag kan inte minnas att Ante någonsin var såhär tydlig vad gäller kravdisciplinen hos sina spelare. Han ställde förstås krav, men skillnaden är att Olli Jokinen är så tydlig med sin förväntan. I Timrå IK ger vi 100% i alla situationer. Detta sätt att tänka och att praktisera den kravbild du har med dig, gör ju att du som spelare kommer behöva göra alla de saker du gör lite bättre nästa och nästa gång och nästa gång igen. Vilket på både kort och lång sikt skapar utveckling och gör att du blir en bättre hockeyspelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
Rip Kirby: Jag kan tala klarspråk. Och det såg alla som följde laget. Alla hade sina platser och roller från dag ett. Oavsett hur mycket eller lite de tränade, och oavsett hur bra de presterade på matcher och träningar. Alla fick spela lika mycket som det var tänkt från början, om jag generalliserar.

Styrt av en bullchef de lux som ville alla väl men var konflikträdd, inte vågade säga emot sina stjärnor, inte kunde förändra mm mm mm mm.
Ante var bra på andra saker.

Ollie är precis tvärtom, plus att han vill bygga lag med förtroende och vänlighet i grunden. Byggd på prestation.
PRECIS som det jag efterfrågat hela säsongen. Jag kan bocka av alla mina punkter på Ollie.

Så fruktansvärt skönt och förhoppningsfullt. Hoppas bara att Ollie levererar nu.
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
Rip Kirby: Som Jokinen sa igår. Vi är en arbetarstad. Vi ska arbeta hårdast i hela SHL och vinna matcherna på det sättet. Vilja och kvalitet = vinst.

Tror stenhårt på detta. Bara vi kan vara skadefria och inte åka på mycket skador igen som denna säsong. Det är det jag är mest orolig för annars känns det otroligt bra detta! Har aldrig sett fram emot en säsong så mycket.
Kommentera