1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582026 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #416196

Sv: Kapanen
Granis: Enligt artikeln i ST åtminstone en veckas vila och sedan rehab i en månad innan han kan gå på is... men det är ju om allt går enligt planerna... men det kan ju bli betydligt längre.

Man får försöka se det positiva i det hela med en lockout i detta läget samt att kommentatorerna únder WC påstod att de flesta finska spelarna inte hade några kontrakt skrivna inför den eventuella lockouten... det finns ju finska målvakter som kan ersätta Kapanen i så fall utan att bli alltför dyra.

Någon sa att döma av tidigare information angående hur dyra försäkringarna ska kunna bli (ca 1% av lönen för säsongen (?)) så borde Timrås framgångar kunna få en "up and coming" målvakt som Markkanen, Niitymäki eller liknande för en rätt billig penning.

Men beroende på Zätas försäkring kanske en sådan som Modin får kliva åt sidan i så fall... hur gärna jag skulle vilja ha honom i TIK så får nog en klassmålis anses vara mer prioriterad för tillfället... tyvärr... men kanske kan en lockout på 2-3 månader vara nog för att Kimmo ska kunna få gott om tid att läka... men det ser ju inte så bra ut för tillfället... men man ska vara optimist... så lycka till med rehabiliteringen Kimmo så är du tillbaks snart... vi håller tummarna.
Kommentera