1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582321 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #449931

Sv: Sändningstider
Friman SR:

Timrå IK är stort i Timrå, kanske Sundsvall och lite i Härnösand. Men utanför dessa samhällen och städer är det inte så många som intresserar sig för Timrå, trots att de spelar bra hockey. Då spelar det ingen roll om ni har Zäta, en finsk målvakt och Modin. De lockar inga tiotusentals till arenorna, de är fantastiska hockeyspelare men är inte superstjärnor, möjligen kan Kiprusoff få superstjärnestatus om han fortsätter på inslagen väg.

För att bli superstjärna måste man kunna stå stilla och dribbla med pucken i Detroits, New Jerseys, Tampas och Timrås försvarszon utan att någon ur deras förstafemma vågar gå på. Man måste kunna göra sina medspelare bättre än vad de är. Man måste vinna poängligan, bli utsedd till världens bäste av journalister och av spelare, man måste vägra ha en egen polis, man måste våga täcka skott med huvudet och fightas med Tie Domi, man måste vara från Domsjö. Samt att det förståss är ett måste att ha sönderopererade fotknölar.

Nej, jag tycker ni ska vara glad att Timrå spelar mycket bra hockey. Ingen MODOit tror på och vill ha skiten som Aftonlögnen skriver. De börjar snart själva tro på sina lögner. Nej som sagt, gläds åt ert lags framfart istället för att avundas lögnerna i Afronbladet.
Kommentera