1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582350 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #894669

Sv: Timrå på is
El Aka Ali: Visst var det extremt, i alla fall om man ser på det rent procentuellt. Men att förankra analysen till "extrem otur" vore att ljuga för sig själv. Har man få spelare som får slita mycket så ökar skaderisken, så enkelt är det.

T.P's skada måhända vara ett undantag men likväl så drabbar det er lika mycket. Man kan satsa på två vägar när man bygger ett lag. Den ena vägen är att bygga laget kring ett fåtal bra spelare, såna kostar pengar och följaktligen blir det automatiskt en tunnare trupp. Bygger man på en bredare trupp så får man inga spelare som vinner skytteligor, visserlgen har ju det hänt det med, men det är inte ambitionen när spelaren i fråga värvas.

När det gäller Lotvonen så har han inte visat några tendenser att vara en spelare som håller sig frisk. Alla kroppar åldras på olika sätt och efter två säsonger på raken så måste man se det faktum att Lotvonen är skadebenägen.

Kerman är ju ingen ungdom han heller och det skulle inte förvåna mig mycket om han inte gör mer än 35-40 matcher den här säsongen.

Det är ju samma sak med våran Micke Lind. Är det inte ljumskarna så är det ryggen eller knäna som bråkar.
Kommentera