1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582742 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #962378

Sv: Hejaramsor
Saxat från tikare.se:

"Dagens tistel: Snåla surgubbar som inte sjunger med i en enda ramsa under hela matchen för att sedan gnälla när de inte gillar att klacken sjunger "Alla som hatar MoDo klappar nu". Köp sittplatsbiljett nästa match så slipper ni gnälla. Och vi i klacken slipper er!"

Detta är väl mer än något annat en attitydsfråga. Så länge jag kan minnas har inte Timråklacken, vare sig på hemma- eller bortaplan använt sig av hatramsor. I någon form. Visst har det förekommit försök till detta, men utan undantag har dessa försök tystats ner, och då ofta av de som varit med ett tag, eller "surgubbar", om man törs drista sig till att göra den jämförelsen med andra i ens egen ålder.

Nu är det förstås så att MoDo HK på inga sätt är ett lag som jag håller sådär jättevarmt om hjärtat. Likväl så känns hatramsor av den här sorten, även om det givetvis finns betydligt värre sådana, enbart onödiga. Som om det inte var underförstått att man tyckte rätt så illa om motståndarlaget i alla matcher, ungefär. 

Dessutom, att skriva "Köp sittplatsbiljett nästa match så slipper ni gnälla. Och vi i klacken slipper er!", är väl att sätta sig själva på alldeles för höga och rangliga hästar, då undermeningen tydligt är att ni som inte håller med icke heller behöver göra er besvär.
Kommentera