1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582984 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #962386

Sv: Hejaramsor
Dream Team: Nu har ju inte jag skrivit det där men "Alla vi som hatar MoDo!" gjorde succé som ramsa i slutspelet, sittplats klappade taktfast med den gången. Det blev väl ett nytt försök nu när det var slut på annat att hitta på där vid 2-6 tror jag. Dock utan lycka.

Men hatramsor i sig är inget ont-ting, det gick väl en våg i det där att det bara skulle älskas på läktaren i slutet av 90-talet. Men den är ju precis som en örnlogga som varumärke ganska out of date nu. Jag ser inget negativt med en hatramsa mer än att det går att vara mer fyndig kanske. Det finns för mig ingen koppling till våld och en hatramsa. Våld är ett helt annat steg som förmodligen har större orsaker i sig än en hatramsa. En hatramsa är ett sätt att uttrycka kärlek.

Sedan så förstår jag ärligt talat inte varför folk som inte gör annat än gnäller ställer sig vid klacken och gnäller på den samtidigt som denne själv aldrig klappar händer eller sjunger med. Jag kan inte hitta en annan anledning än pengabrist eller snålhet eftersom ståplats är billigare.

Jag tror inte det var hat-ogillandet som åsyftades i rapporten utan snarare gnällandet från någon som vägrar bidra själv men ändå måste stå där.
Kommentera