1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #982775

Sv: A Tribute To Kovland
Uno Gordon: Men vilka utgifter ska lag i de undre divisionerna ha? Ska en div 1 lag ha löner öht? Ja då får de ju se till att jobba in inkomster som täcker det, man kan ju inte som vissa gör lägga på sig fasta kostnader som vida översträcker inkomsterna, och när de väl insett det stå och gråta över att de inte får något från elitserien.

En div 1 klubb ska inte hålla på att värva om de inte klarar av de utgifter som följer, vet att en av de div 1 klubbar i regionen som har kastat in handduken nu höll på med en "satsning" för några år sen. De höjde all reklam i hallen med 150% första året och året därpå med ytterliggare 200%, och detta utan att ha kontrollet med deras sponsorer innan om de är med på denna satsning.. Och värvade spelare från hela sverige i truppen. Och när de väl insåg att deras förväntade inkomster egentligen var lägre än innan höjningarna ja då flög handduken in.

Drömmen om att kliva upp i diviionerna kan ju inte existera om man inte har ett rysligt eget kapital eller sponsorer som backar klubben. Att skrika att andra föreningar ska sponsra en satsning är ju helt bakvänt.

Alla lag under de 25 främsta i landet ska ha som dröm att kunna utveckla fantastiska spelare. Sen ska es lagen se till att få vettigt betalt från NHL för dessa, då kan även es lagen betala vettigt för sig när spelarna går mellan divisionerna.
Kommentera